Pusťte si video zdarma:

Potravinově soběstačnější

aneb na co se zaměřit a s čím neztrácet čas
pro větší potravinovou SVOBODU.

Lenka-Eywa-2_comp2

Zvu Vás na

video ZDARMA

Umět si pěstovat jídlo pro sklizeň po celý rok
přinese větší BEZPEČÍ pro Vaši rodinu.

Video dostanete HNED

Většina lidí je zcela odkázana na kvalitu potravin ze supermarketů.
Když se potravinový průmysl rozhodne zdražit, jako se to stalo u elektřiny, většina lidí moderního světa se MUSÍ PŘIZPŮSOBIT.

Není to příliš velká MOC v rukou někoho jiného?

Shlédněte toto video a budete MÍT JASNO:

  • Jak se stát potravinově soběstačnějším
  • Na jaké potraviny se zaměřit z hlediska výživnosti a efektivity pěstování.
  • Na čem neztrácet čas, co jen odvádí pozornost.
  • Jak zvládnout vlastní hnojení bez nákladů
  • Jak zvládnout škůdce z domácích zdrojů
  • Jak velkou plochu potřebujete na uživení Vaší rodiny
  • Čím začít

Ve chvíli, kdy lidé zcela zapomenou, jak se pěstuje jídlo, vzdávají se moci nad svým životem.

Zvu Vás na

Video o SOBĚSTAČNOSTI ZDARMA

Video si můžete pustit TEĎ HNED a máte ho volně k dispozici na 48 hodin - DOSTANETE HO DO MAILU.

Naši předkové uměli pěstovat své jídlo. 
Díky tomu jsme tady.

Kdo tyhle dovednosti předá Vašim dětem? 

KPZ-2023-banner3_comp

Co získáte větší soběstačností?

  • Víc zdraví díky jídlu, o kterém víte, jak vzniklo
  • Víc bezpečí, protože Vás nikdo nemůže vydírat hladem rodiny
  • Víc zodpovědnosti, protože Vám bude záležet na kvalitě půdy.
  • Víc napojení, protože budete ve spojení s koloběhem roku a principy přírody.
  • Víc respektu, protože budete s přírodou spolupracovat, ne s ní bojovat.
  • Víc sebeúcty, protože místo španělských rajčat a tureckých jahod budete mít své vlastní
  • Víc souladu a klidu, protože to spojení s vlastním jídlem prostě přináší.
Zavařeniny

Předchozí roky ukázaly, že některé věci je lepší mít ve svých rukou. Vlastní jídlo k nim určitě patří.

Kdo Ti ukáže cestu k soběstačnosti?

Jsem Lenka Eywa

Oficiálně Lenka Večerková,
Vytvořila jsem certifikovanou ukázkovou permakulturní zahradu.
Každoročně vypěstujeme tak velké množství jídla, že se o ně dělíme s rodinou a přáteli. 
A přesně to učím lidi, kteří chtějí umět totéž. 

Zahradami se zabývám od patnácti let, mám vystudované zahradnictví - ovocnářství.  

Už od školy se mi nelíbil konvenční přístup k zahradám za hojného doprovodu postřiků, umělých hnojiv a přílišné intervence do obdělávaného prostoru.  

Nechtěla jsem obdělávat, ale opečovávat.
Což se dlouho zdálo nereálné, protože jsem se nedokázala před staršími z rodiny prosadit. Zahrada se postřikovala i doma...
A tak jsem studovala témata přírodní zahrady a permakultury ještě dlouho před tím, než jsme si s mužem koupili vlastní zahradu.. 
A když se to stalo, naplnil mě pocit blaženosti...
"Tahle zahrada bude přírodní... Bude respektující, harmonická a v souladu.     
A bude jedlá, efektvní a krásná zároveň."
A pustili jsme se do toho. A ONO TO FUNGUJE.

Chci žít v souladu se všemi bytostmi, které byly v mé nynější zahradě dřív, než já a přesto mít hromadu skvělého jídla v BIO kvalitě. 
A je to tak. 

Svoboda začíná přístupem ke kvalitním zdrojům.
Jídlo je JEDNÍM Z NICH.